Hoppa till sidans innehåll

Amiki B vann STL1 och Ax B vann STL11

2018-05-15 14:30
Ännu en säsong med spel i Stockholmsligan har spelats klart. Tre divisioner för 8-mannalag och två för 4-mannalag. Hur gick det i år?
  • Uppdaterad: 2018-05-15 14:30

I Stockholmsligan 1 vann Amiki B på 32 poäng, före AIK D på 30 poäng. Tureberg B kom trea på 29. Hammarby C och Kings Pin B kommer att flyttas ned till division 2.

BajenFans B och M-P B tog sig över uppflyttningsstrecket i division två och får flytta upp till ettan kommande säsong. De båda lagen hade samma poäng, 30, men BajenFans vann på bättre diff.

I division tre vann Sollentuna B på 35 poäng, före Tyresö som kom tvåa på 32. De byter plats med DN-Expressen B och AIK Dam B inför kommande säsong, som ramlar ner från div 2.

I fyrmannaligan vann Ax B i stor stil i den högre divisionen på 39 poäng. Tvåa blev Värtan B med 30 poäng och därefter Aftonbladet B på 27. För Jakobsberg B och Cobbers C väntar divisionsbyte.

I den lägre divisionen vann Nova B mycket överlägset med 42 poäng. B-K Eva C kom på andra plats med 32 poäng. För de båda väntar spel i den högre divisionen kommande säsong.

Ni som har lag i Stockholmsligan och önskar fortsätta med det behöver inte vidta några åtgärder inför kommande säsong, utan det rullar på av sig självt.

Ni som vill göra ändringar, anmäla eller avanmäla lag är välkomna att göra det fram till och med 28 maj. Information har skickats ut till samtliga föreningar.

Skribent: Serie- och tävlingskommittén
Epost: This is a mailto link

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link