Hoppa till sidans innehåll

Rolf Lindbergs pris till lovande ungdom

12 OKT 2019 21:47
Rolf Lindbergs pris delades ut för första gången på Svenska Bowlingförbundets årsmöte. Priset ska under tre år delas ut till en lovande ung bowlare (som fyller max 18år under säsongen där stipendiet delas ut).
  • Skapad: 12 OKT 2019 21:47

2019 års stipendiat blev Nora Johansson. 
"En ung banbrytande tjej som valt att bowla tvåhänt och som redan haft stora framgångar vi det senaste Europeiska mästerskapet för juniorer"
Motiveringen innehåller också en insikt om att Nora får stipendiet för att hon kommer bli en förebild för tjejer som vill prova 2-handstekniken.
Rolf Lindbergs pris om åtta tusen kronor delas ut för att denne skall få ett extra tillskott till sin satsning. Mottagaren av stipendiet utses av styrelsen för Stockholms Bowlingförbund tillsammans med styrelsen för Svenska Bowlingförbundet (vars beslut inte kan överklagas). Priset är öppet för Svenska medborgare bowlande i verksamhet som bedrivs av Svenska Bowlingförbundet.
Stipendiet kommer att delas ut ytterligare två år och då kommer det finnas möjlighet att skicka in nomineringar. Mer information kommer om detta under nästa år. 

Vi gratulerar Nora till stipendiet! 

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link