Hoppa till sidans innehåll

Veteranklasserna avgjorda

22 MAJ 2019 10:37
Tisdagskväll i maj på Bowlorama, en varm tillställning med avgörande i veteranklasserna i individuella DM. Sollentuna och AIK klarade av att knipa varsitt guld!
  • Skapad: 22 MAJ 2019 10:37

I vår nya klass, veteran dam, kom enbart 3 damer till start. Rutinerade damer från DN/Expressen, Sollentuna och Eva fajtades om placeringen på pallen. 

Efter sex serier stod Sollentunas, Margita Andersson som segrare. Strax därefter kom Annelie Elnerud, B-K Eva och bronspeng till Majvor Nilsson från DN/Expressen. Grattis till medaljerna i den historiska finalen. Finalresultaten finner ni här.

I veteran herr kom 18 herrar till start. Runan och KKT hade två representanter vardera och totalt 17 olika föreningar var på plats. Den som till sist stod som topseedad inför karusellen inledde lite svagare men spelade upp sig, ge aldrig upp. Efter sex spelade serier gick 8st spelare vidare till steg 2 och därefter var det topp 4 som skulle göra upp om medaljerna. Ax, Nova, Runan och AIK var klubbarna som fanns kvar när slutstriden skulle ske. I topp Kjell Isaksson, Ax. Peter Kroner, Stig Svensson och Bert Andersson gjorde upp om vilken som skulle möta Kjelle i finalen. Det blev en spännande kamp där Stig inledde med 245p och Bert fick kliva av karusellen. I sista avgörande serien kunde Peter gå förbi knappt med endast 6 poäng till slut. Hans trend höll i sig och i finalen slog han Kjell med 201 mot 189. Ännu ett guld till AIK. Grattis till Peter, Kjell och Stig. Fullständiga resultat här. 

Bra krigat i värmen alla deltagare! 

Oldboys och Oldgirls kliver in på banorna ikväll. Ladda med vatten och fläktar! 

Följ finalspelet på Bowlorama, via streaming och via DM-sidan

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link