Hoppa till sidans innehåll

Vi lanserar Jubileumssidan

06 NOV 2018 14:27
Det är dags. Äntligen är den här - Jubileumssidan! Ni känner alla till vår fantastiska Jubileumsbok som imorgon tävlar i Berns salonger där den är nominerad för Publishingpriset. För att fira släpper vi nu det material som inte fick plats i boken.
  • Uppdaterad: 06 NOV 2018 14:27

Det låter kanske fånigt, att det inte "fick plats" i boken. Men precis så är det. Det finns många anekdoter, bilder, namn och siffror som förtjänar sin plats i historien men som inte kunde få plats i boken. Därför är det naturligt att komplettera med en hemsida.

Stockholms Bowlingförbunds Jubileumssida består just nu till stor del av levande dokument av statistik som kommer att fyllas på vartefter säsongerna går och ny information blir tillgänglig. Där finns också historiska texter, till exempel om när bowlingen kom till Sverige.

Men alla sidor är inte kompletta bakåt i tiden. Listan över alla klubbar som funnits genom tiderna är ett exempel. Den kommer förmodligen aldrig att bli helt färdig, men den kan bli mer fullständig än den är idag. Hjälp oss att fylla på med information som saknas!

Framöver tänker vi oss också att vi ska fylla på med bilder och fler historiska texter i den mån det är möjligt och på så sätt underhålla en levande jubileumssida som bjuder på något nytt med jämna eller ojämna mellanrum. Därför är det intressant att kika in då och då och se vad som dyker upp.

Vi är väldigt stolta att kunna presentera en så väldokumenterad historik och statistik för vårt förbund. Vi hoppas att det ska vara till glädje.

Med det sagt så välkomnar vi nu er alla in på Jubileumssidan för att botanisera bland historiska tillbakablickar, klubbar genom tiderna, distriktsmästare och mycket mer. Du kommer direkt in på hemsidan genom länken stbf.se/jubileum eller genom att klicka på fliken '100 år' här på hemsidan.

Hoppas att ni ska trivas!

Skribent: Stockholms Bowlingförbund
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link