Hoppa till sidans innehåll

BK Raa och BK Ax fick nya mästare

23 MAJ 2019 12:36
Oldboys och Oldgirls spelade DM-final på onsdagskvällen. Rutinerade startfält i båda klasserna och för att nå karusellen i Oldboys krävdes det ett snitt på ca 207 p.
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2019 12:36

8 startande i Oldgirls spelade om 4 platser i karusellen. Här var Raa:s Lena Gref outstanding och med sina 1214 på de inledande 6 seriern fick hon se sig topseedad och inväntade sin motståndare i finalserien. De övriga som fick göra upp om medaljerna var Annette Hofvander, Sollentuna, Kristina Gustafsson, Sigma och Hammarbys Mia Johansson. Det blev till slut Kristina som fick möta Lena i finalen och här var Lena obeveklig och vann med siffrorna 199-154. Grattis Lena till segern och bra spel! 

23 herrar kom till start i Oldboys-klassen och det blev tufft för de som ville spela om medaljerna. För att nå topp 4 krävdes det 1866p på 9 spelade serier. Till sist blev det Gert Sundin, AIK, Åke Adelstrand, Tureberg och Pål Stål, Runan som skulle göra upp vilken som mötte Ingvar Sjögren i guldmatchen. Här var Pål starkast och fick ta sig an Ingvar. Det blev en jämn final också. Ingvar var dock starkast och vann med 214-202. Grattis till den nya mästaren i Oldboys-klassen, Ingvar Sjögren. 

Ikväll är det DM-veckans sista finaler! Elit dam och Elit herr

Följ finalspelet på Bowlorama, via streaming och via DM-sidan

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link