Hoppa till sidans innehåll

Bowlingboken till final på Berns

29 AUG 2018 13:17
Det är inte ofta som det publiceras böcker om bowling. Men i år utgavs den historiska ”Stockholms Bowlingförbund 100 år – en återblick”. Och nu har den gått till final i Publishing-priset 2018!
  • Uppdaterad: 29 AUG 2018 13:33

- Jättekul att bowlingen uppmärksammas på det här sättet. Det är en jättefin bok som borde vara läsvärd för de flesta bowlare, inte bara för stockholmarna, säger Annika Kilander, ledamot i Stockholms Bowlingförbunds styrelse.
Publishing-priset delas ut i en mängd olika kategorier inom tre olika områden: film, print och webbplatser. Bowlingboken är en av sex nominerade i printkategorin ”Verksamhetshistoria i bokform”.  Vilka som belönas blir offentligt vid Prisutdelningen som äger rum den 7 november på Berns och Chinateatern i Stockholm.
Mer om Publishing-priset på https://publishingpriset.org/

Bokgruppen

Boken lanserades i samband med Stockholms Bowlingförbunds 100-årsdag den 23 februari då den första SM-kvalstarten ägde rum på New Bowl Gullmarsplan. Den förmedlar historien om de första 100 åren i stockholmsbowlingen bland annat genom mer än 400 foton och illustrationer, hundratals kortare texter, porträtt av kända profiler och en förteckning över alla hallar som funnits i Stockholm.
Boken kan köpas från Stockholms Bowlingförbund via hemsidan https://spt.attendance2.com/100ar eller stbf.se/jubileumsbok

Skribent: Hans Karlsson
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link