Hoppa till sidans innehåll

Dags för årsmöte

25 MAJ 2019 15:48
Nu har vi skickat ut alla handlingar till årsmötet 2019. Vi ses den 4 juni på Bowlorama. Seriemedaljer och 300-nålar/diplom kan hämtas från 17.00. Årsmötet startar 18.00. Hoppas vi ses!
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2019 15:48

Vi hoppas att alla föreningar kommer på årsmötet! Vi har skickat ut alla handlingar, om ni ej erhållit dessa handlingar så kan ni skriva ut alla här från hemsidan. Se till att er förenings representant har en påskriven fullmakt med sig mötet. Om ni ej kan närvara kan ni med fördel lämna er fullmakt till representant som ska närvara på mötet. 

Ni som vunnit någon serie i år kan hämta era medaljer från 17.00. Seriemedaljer

Vi kommer att dela ut priser till:

Årets Förening, Årets Hall, Årets Eldsjäl och Årets Bowlare på mötet. Kom och hjälp oss att hylla de pristagare som kommer få priser. Pristagarna kallas separat under nästa vecka.

Det har slagits en del rekord under säsongen och vi hoppas att ni som presterat på topp och kommit med på rekordlistan också har möjlighet att komma på mötet och ta emot er rekordmedalj. Ni som kommer få medalj kommer också att kallas under nästa vecka. 

Vill ni vara med och påverka Stockholmsbowlingen och höra er för vad vi har för planer inför nästa säsong så är ni välkomna på detta unika tillfälle när vi kallar samtliga föreningar i Stockholm. Vi har ökat i antalet licenser och visst vill vi bli ännu flera och bli ännu bättre tillsammans? Hur gör vi det på bästa sätt? 

Välkomna! Och glöm inte skriva ut era egna årsmöteshandlingar!

Inbjudan årsmöte och Fullmakt

Verksamhetsberättelse och Revisionsberättelse

Valberedningens förslag

Styrelsens förslag och Motion från B-K Eva

Årsredovisning och Budget

Verksamhetsplan och Viktig Information

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link