Hoppa till sidans innehåll

IdrottOnline kan bli kostnadsfråga

22 NOV 2018 18:23
Vi har länge argumenterat för att hålla medlemsregistret uppdaterat i IdrottOnline. Dels ur ekonomisk synpunkt men främst för att vi vill kunna nå ut med relevant information om aktiviteter i distriktet. Nu ställs dock hårdare krav från SvBF.
  • Uppdaterad: 22 NOV 2018 18:23

De senaste veckorna har vi skickat ut e-post till föreningarna med anledning av GDPR.

Som de flesta av er tyvärr inte vet, så skickar vi regelbundet ut inbjudningar till våra aktiviteter via e-post.

För att få ta del av den här informationen krävs att kontaktpersonen i den förening du är medlem i skickar den vidare till dig, eller talar om för oss att det är okej att vi skickar den direkt till dig. Skulle du inte vilja ha e-post från oss är det mycket enkelt att meddela oss det. Då spärrar vi din adress och du slipper oönskade brev i framtiden. Oavsett vilket så krävs det att föreningen har en fungerande kontaktadress i IdrottOnline och/eller att du är korrekt registrerad i din förening.

Vi skulle kunna säga att det handlar om att vi vill ha fler deltagare till våra aktiviteter, för det vill vi, men det är inte vad det handlar om.

En förenklad version lyder; en stor del av de bidrag som idrotten får ta del av baseras på antalet medlemmar i IdrottOnline. Det gäller inte bara svensk bowling, det är generellt.

Av den anledningen har både vi och SvBF länge önskat, påmint och tjatat om att det är viktigt att registrera sina medlemmar och hålla registret uppdaterat.

Eftersom vi förstår att det kan vara himla tråkigt med administration så såg SvBF till att det går att koppla ihop IdrottOnline med BITS. Men återigen, ni måste säga att det är okej att vi gör kopplingen. Om ni inte har gjort det så bör ni se till att göra det på en gång. Då har ni löst en del av problemet. (Klicka här för att se hur!)

HUR ÄR DET EN KOSTNADSFRÅGA!?

SvBF har höjt föreningsavgiften med 1 000 kr för de föreningar som inte registrerat sina medlemmar i IdrottOnline 1 juli 2019.

För att slippa höjningen krävs att din förening:

1. Har aktiverat integration mellan BITS och IdrottOnline

2. Registrerat alla aktiva medlemmar i IdrottOnline

3. Har en giltig e-postadress registrerad i IdrottOnline

Skribent: Stockholms Bowlingförbund
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link