Hoppa till sidans innehåll

Inspirerande föreläsning och workshops

2017-08-31 15:51
I lördags var det äntligen dags för vårt första Föreningsevent. Tillsammans med Stockholmsidrotten bjöd vi in alla föreningar att vara med om en inspirationsdag tillsammans med oss och två idrottspsykologiska proffs.
  • Uppdaterad: 2017-08-31 15:51

Agneta Lundgren och Annika Kilander hälsade välkomna och berättade om förbundets arbete kring rekrytering, utveckling och det stundande jubileumsåret. Nya styrelseordföranden Joakim Hubbe och skattmästaren Rolf Lindberg passade också på att presentera sig och berätta om sina tankar inför säsongens arbete.

Våra idrottskonsulenter från Stockholmsidrotten, Stina Gällroos och Martin Wiklund presenterade sig sedan. De beskrev också verksamheten Stockholms Idrottsförbund/SISU och gick igenom idrottens Strategi 2025, som du kan läsa mer om här: strategi2025.se.

Därefter höll Johan Plate och Thomas Fogdö föreläsning på ämnet prestationspsykologi.Något som gav åhörarna många aha-upplevelser och goda skratt.

Stina och Martin höll sedan i två workshops. Ett om Stockholmsbowlingens framtid och ett om 'att rekrytera flera'. Många bra idéer och tankar kom fram under båda tillfällena där det spånades fritt med högt i tak och gavs information och tips deltagarna emellan.

Dagen avrundades med en sammanfattning och liten utvärdering kring dagen. Arbetet med de idéer som kläckts fortsätter nu i form av prioritering och sedan en genomförandeplan.

Stockholms Bowlingförbund tackar alla deltagare, Stockholmsidrotten och föreläsarna för en mycket trevlig och givande dag.

Skribent: Stockholms Bowlingförbund

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
Bowling SM 2018
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Nybodagatan 6A, nb
171 42 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link