Hoppa till sidans innehåll

Inspirerande spelglädje

20 FEB 2019 20:46
Det kom ett inspirerande mail till kansliet och vi vill sprida spelglädje och inspiration med dessa rader från en engagerad bowlare som fick förmånen att utöva sin sport tillsammans med sin son. Vilken unik sport vi gillar!
  • Uppdaterad: 20 FEB 2019 20:46

Hej på er.

Jag vill bara berätta om min otroligt härliga söndag då Eskil gjorde ligadebut.

Det började i torsdags då det sades att vi saknade minst 2st spelare till B-lagsmatchen på söndagen, då kom jag på iden om att vi licensierar Eskil direkt och att jag spelar med honom.

Så i söndags åkte vi till Jakobsbergshallen, vi pratade lite i bilen om att det skulle vara kul, att vi siktar på 1 st banpoäng eftersom Eskil ville ha någon målsättning.

Vi fick även med oss lite publik i form av lillebror Folke, mamma Camilla, morfar, kusiner, en del kompisar så han hade ett massivt publikstöd ;).

Vi lyckas bärga den uttalade målsättningen, 1 banpoäng redan i första serien, Eskil hade 139p, vilket var kanon, sedan rullade det bara på 2:a banpoängen klar då Eskil fick 155p. 3:e banpoängen gick också bra (Eskil 175) och nu började jag känna att jag vill att vi tar 4 banpoäng, sista serien och motståndarna strikar ganska mycket och vi ligger pyrt till….

Eskil sätter 4 strikar i ruta 9-10 och gör 171 poäng samt räddar banpoängen. Eskils slagning 640. Vilket var galet bra tycker jag.

Debuten blev en mycket härlig känsla och det här var nog det bästa jag har upplevt på en bowlingbana trots att man har tävlat en del och upplevt ganska mycket i bowlingväg.

Stolt Far Tomas Lind i BK Runan från Vallentuna

Tack för ett inspirerande mail. Not. Runan vann matchen med 12-8 i Stockholmsligan 2.

Dela gärna med er av ert bästa bowlingminne!

Skribent: Tomas Lind


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link