Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev Februari

2018-02-05 19:00
Dags att prata rekrytering igen! Anmäl dig idag, vi ses hos Bowl-o-Rama 18 februari. Snart är Jubileumsdagen här. Vill du mingla med oss? Köp en bok senast 16 februari. Två nya distriktsrekord, och nytt föreningsevent. Läs februaris nyhetsbrev här.
  • Uppdaterad: 2018-02-05 19:14

Jubileumsåret är äntligen här

Snart är jubileumsdagen här, vår 100-årsdag! Den 23 februari är det dags, då är det också lansering av vår Jubileumsbok och invigning av Individuella SM hos NBC Gullmarsplan. Festen kommer att startas med härligt bowlingmingel som mynnar ut i den första SM-starten. Vill du gå på mingel? Köp Jubileumsboken senast 16/2 så får du också en biljett!

StBf 100 år, 1918-2018 - En återblick

Vi har samlat 100 år i en välfylld och helt unik bok med över 400 bilder och händelser från förbundets historia. Boken är inbunden och ges ut i begränsad upplaga. Förbeställ ditt exemplar redan idag för att kunna hämta det hos NBC Gullmarsplan den 23 februari. Du beställer via www.stbf.se/jubileumsbok

Rekryteringsträff 18 februari

Styrelsen bjuder in representanter från alla föreningar samt alla hallägare inom Stockholmsdistriktet till samtal kring hur vi tillsammans ska lyckas med att få fler bowlare med licens i våra föreningar. Har du inga egna idéer ännu? Kom och fika och lyssna på vad andra har att erbjuda. Du kanske blir inspirerad! Vi ses på Bowl-o-rama 18 februari kl 15:00. Läs mer här.

Erika och Lasse tog dubbla segrar

Först mästare i Mixed-DM, sedan segrare i Vintermixen med en halv poängs marginal. I Vintermixen spelades final enligt matchspel där alla lag möter alla om tre poäng per match. Det blev en spännande final som inte avgjordes förrän i absolut sista matchen. Läs mer här.

Rekordhelg för Jesper Gren

I första ligaomgången efter juluppehållet var Stureby F på sammandrag i Västerås. Jesper Gren skottade ihop hela 1079 i en av matcherna och slog därmed distriktsrekord för juniorer på fyra serier amerikanskt. Dagen efter var det dags igen. "Bara" 1062 på fyra, men efter fem serier i Sigmalens finalspel stod det 1320 i resultatlistan. Nytt rekord på fem serier både för junior och senior. Vi får också gratulera till en 300-serie!

Dags för Föreningsevent #2

Vi startade jubileumssäsongen med en föreningsträff i augusti. Nu kommer andra upplagan, på bowlingbanorna! Det blir träning, samtal och tävling. Ta med hela föreningen. Det här vill ni inte missa! Läs mer här.
Välj mellan 22:a mars hos Bowl-o-Rama eller 25:e mars hos BowlingBull i Jakobsberg. Välkommen!

Skribent: Stockholms Bowlingförbund
Epost: This is a mailto link

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
Bowling SM 2018
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link