Hoppa till sidans innehåll

Konferens - lite snack och mycket verkstad

2018-06-18 15:03
Stockholms Bowlingförbund hade under söndagen sin årliga planeringskonferens. Utöver styrelsen var tilltänkta nya kommittémedlemmar inbjudna för att få en inblick i arbetet. Styrelsen är inte fulltalig och en extrastämma planeras till hösten.
  • Uppdaterad: 2018-06-18 15:06

Utöver en mycket produktiv dag där flera nya aktiviteter tog form och planerades i detalj diskuterades förbundets mer långsiktiga mål. Vad vi står för som idrottsförbund i Stockholm. En gemensam bild målades upp som kortfattat och lite slarvigt kan beskrivas med ett ord; sportbowling. Förbundet ska verka för att bowling ses som en idrott på alla nivåer av vår verksamhet. Vän av ordning undrar kanske då vad det är vi har hållit på med hittills? Självklart är det sportbowling, men nu finns en mer uttalad inriktning mot den moderna sportbowlingen som ska genomsyra alla våra aktiviteter oavsett om det rör rekrytering, nybörjare eller elit.

En mer akut och tryckande fråga diskuterades också av styrelsen. Vi står sedan årsmötet utan ny valberedning för säsongen och styrelsen är inte fulltalig. Vid årsmötet beslutades att en extrastämma ska ske under hösten för att tillsätta posterna, och styrelsen verkar nu för att hitta ett datum för detta efter sommaren.

Vi jobbar på och återkommer med mer information så snart vi har den. Tills dess, trevlig midsommar!

Skribent: Styrelsen i StBf
Epost: This is a mailto link

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link