Hoppa till sidans innehåll

Ledarrekrytering och föreningsutveckling

2017-04-21 12:44
Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna bjuder in till fler utbildningar under våren. Nu står även rekrytering och utveckling på schemat.
  • Uppdaterad: 2017-04-21 12:53

Hur arbetar ni på bästa sätt för att utveckla er förening?

Många Specialidrottsförbund har i sina utvecklingsplaner synliggjort att det finns ett behov av kunskap kring hur föreningar fungerar och hur varje förening når sin fulla potential. Det vill vi ta fasta på och bjuder in till 3 timmar fulla av information och inspiration om hur ett välfungerande föreningsarbete kan se ut, hur du på bästa sätt får din förening att arbeta framåt och få en positiv utveckling på flera plan. Det bjuds också på tid att prata och diskutera med personer från andra föreningar och idrotter vad de stöter på för utmaningar och hur det kan lösas. En kväll med mycket matnyttig information och kunskapsutbyte.

Föreläsningen är kostnadsfri och hålls 29 och 30 maj i Stockholm. Klicka här för inbjudan.
 

Hur gör vi för att engagera fler tränare och ledare?

Efter att ha tittat på olika idrotters utvecklingsplaner för 2017 så har vi sett att det finns ett behov av att stärka arbetet kring ledarrekrytering i föreningar. Hur gör vi för att engagera fler ledare? Hur får vi ledare att stanna längre i föreningen? Vilken typ av ledare vill föreningen ha? Frågorna är många och under tre timmar kommer vi att tillsammans hitta svar. Det kommer också att finnas tid att diskutera möjligheter med personer från andra föreningar och idrotter. Tillsammans blir vi starkare!

Föreläsningen är kostnadsfri och hålls 16 och 22 maj i Stockholm. Klicka här för inbjudan.

Skribent: Utbildningskommittén

 

BörjaBowla.se
 
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
SvBF:s videokanal:
 SBHF.se
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

Bowling of hope 2016

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Nybodagatan 6A, nb
171 42 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link