Hoppa till sidans innehåll

Nya utbildningar planeras under våren

07 JAN 2019 17:39
SvBF har i dagarna kommit ut med ny information kring det uppdaterade utbildningsmaterialet. Det blir en grundutbildning och en distriktsutbildning på regional nivå och Europeiska förbundets nivåer nationellt. Den första kursen planeras i februari.
  • Uppdaterad: 07 JAN 2019 17:39

En Grundutbildning har tagits fram med utgångspunkt i det nya tränarmaterialet och är tillgängligt för alla att användas i samband med förenings- eller nybörjarträningar. Du hittar materialet under utbildningsfliken här på hemsidan.

De tidigare tränarutbildningarna Steg 1 och 2 ersätts med en Distriktsutbildning som kommer att ges på distriktsnivå. (En uppdaterande utbildning hålls tidigast 10 mars för de av våra utbildare som ännu inte har förkovrat sig i det nya materialet.)

På nationell nivå kommer ETBF:s utbildningstrappa att tillämpas fullt ut. Distriktsutbildningen krävs inte som grund för att påbörja ETBF Level 1 som kommer att vara den första av tre nivåer. Level 1(L1) omfattas av fyra utbildningsdagar och ges av SvBF första gången 14-17 februari i Nässjö. Därefter kommer ett nytt tillfälle i Mora 16-17 mars och 25-26 maj. Level 2 ersätter tidigare Steg 3 och Level 3, som ges i Finland, ersätter Steg 4.

Som tidigare ges RF:s Elittränarutbildning(ETU) genom Bosön, GIH och Linnéuniversitetet. Den kallades tidigare Steg 5.

Inbjudan till Level 1 kommer från SvBF så snart den är klar och anmälan sker enligt instruktion i densamma.


Skribent: Stockholms Bowlingförbund
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link