Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev för december månad

05 DEC 2018 14:00
SM för 3-mannalag spelas 15-16/12 i Norrköping. Samma helg startar Vintermixen i Sollentuna. Tävlingen är öppen för alla spelare med A- eller B-licens i hela Sverige. NAIK stod värd för Para-DM med 139 deltagare, och det blev två medaljer i AJO.
  • Uppdaterad: 05 DEC 2018 14:50

HIF, Eva och Sollentuna mästare i 3-manna

Tre mästarlag och nio SM-lag korades vid finalspelen för 3-manna DM i Sollentuna. På lördag 15 december kl 8:30 är det dags för den första starten i SM för våra Stockholmslag. Vi gratulerar segrarna och önskar lycka till i SM! Läs mer här.

Mixa fritt i Vintermixen - tävlingen för alla!

Det är redan 30 lag anmälda och två fullbokade starttider i årets Vintermix som startar 16 december. Tävlingen är öppen för alla spelare med A- eller B-licens och spelas med dynamiskt hcp. Final för de åtta främsta lagen spelas 14 januari. De lag som består av Stockholmsspelare deltar per automatik i Mix-DM med sitt rena resultat i kvalet, inget finalspel i DM. Läs mer här.

Bowlingens mjuka väg, dags för #timeout

Vi påminner återigen alla våra lag och spelare om Bowlingens mjuka väg; vår gemensamma värdegrund genom tio grundpelare. Vi håller alltid hårt på detta vid våra ledarledda aktiviteter och i synnerhet vid våra ungdomstävlingar. Vid seriespel har alla ett gemensamt ansvar att leva upp till värdegrunden.

Vi påminner om att vi respekterar varandra, vi hälsar på och tackar våra motståndare vid match och vi använder ett vårdat språk oavsett om vi missat en enkelkägla eller slagit fler än fem strike i rad. Se hela värdegrunden här.

Vi lanserar Jubileumssidan

Det är dags. Äntligen är den här - Jubileumssidan! Ni känner alla till vår fantastiska Jubileumsbok. För er som inte ännu har ett exemplar eller vill ge bort en i julklapp kan vi meddela att boken numera säljs i de flesta bowlinghallar i Stockholmsområdet. Det är dock mycket material som inte fått plats i boken. Därför kommer nu Jubileumssidan. Läs mer här.

Kostnadsfri B-licens för nybowlare? Japp!

Som en del av rekryteringsarbetet har styrelsen beslutat att alla nya B-licenser som tecknas i distriktets föreningar den här säsongen är kostnadsfria de första året. Det gäller att registrera sig senast 31 mars 2019, och att man inte haft licens någon gång under de senaste tio åren för att få ta del av erbjudandet.

Förutom den försäkring som licensen innebär, som gäller så väl på träning och tävling som vid resor till och från hallen, öppnas möjligheten att spela mycket bowling för den som vill. B-licensen berättigar till exempel till spel i Stockholmsligan, GP-touren för juniorer, alla Paratävlingar inom distriktet och samtliga våra distriktsmästerskap.

Skribent: Stockholms Bowlingförbund
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link