Hoppa till sidans innehåll

Tack för denna säsongen!

2018-06-05 15:30
Stockholms Bowlingförbunds ordförande summerar verksamhetsåret inför sommaren och kvällens årsmöte i ett sommarbrev.
  • Uppdaterad: 2018-06-05 15:30

100 år av bowling, så många minnen som skapats och strikes som slagits, från kägelpojkar till dagens hypermoderna maskiner för att inte tala om klotens utveckling.. det går fort och det gäller att hänga med!

Tror att många med mig har bläddrat i vår jubileumsbok många gånger och fascinerats av all historia som finns och som man kanske glömt lite av! Den finns fortfarande att köpa!

Jag vill ju inte vara tråkig och upprepa något vi alla redan vet men... som det ser ut idag miskar den aktiva bowlaren långsamt i antal och vi måste börja hitta nya vägar/lösningar/idéer, tänka utanför ramarna för att sporten ska överleva 100 år till.

Bowlare, klubbar, förbund, hallägare - alla måste börja samarbeta för att vi ska kunna skapa mer historia i 100 år till!

Jag vet att många projekt är på gång i hallarna med rekrytering av nya bowlare och jag hoppas att vi även har ledare till alla nya bowlare. Förebilder och mentorer behövs i hallarna så att vi kan ta hand om alla som vill lära sig bowla.

Vi har under säsongen haft ett flertal aktiviteter för medlemmar och klubbar, men intresset är tyvärr inte så högt och det är lite tråkigt tycker jag. Det finns så mycket vi skulle kunna göra till sammans för bowling, för klubben, för medlemmen. Så min önskan till er är att hålla ögonen öppna för nästa aktivitet vi har och anmäll er!!

Har ni idéer till någon aktivitet vi borde göra, eller utbildning för t.ex. ny styrelse etc. så kan vi hjälpa er.
Just problemen med rekryteringen av ledamöter till styrelser är något som kommer upp varje år på de flesta årsmöten. Många verkar vara rädda för att engagera sig och ta ett uppdrag. Där finns det t.ex. flera utbildningar och annan hjälp att få genom oss och Stockholmsidrotten.

Jag vill härmed tacka för mig och önskar er alla en skön sommar!
Joakim Hubbe

Skribent: Joakim Hubbe, ordförande
Epost: This is a mailto link

 

BörjaBowla.se
 

BokaBowling.nu

TeamSthlm
 
 

BITS
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link