Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar sent på säsongen

26 MAJ 2019 21:41
Vi närmar oss juni och snart slut på säsongen 18/19. Det pågår många tävlingar fortfarande och en hel del avslutades under helgen.
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2019 21:41

Brandbergen Open som vi skrivit om tidigare avgjordes under söndagen med många fina slagningar. Till sist segrade Alingsås James Blomgren. Se resultat här.

I Sala spelades det också final. Västmanlandstourens femte och sista deltävling samlade 199 spelare och i finalen var det många Stockholmare på plats. Bäst lyckades Sebastian Andersson, Täby som kom tvåa och strax efter på tredje plats kom Sturebys Christopher Eklund. Nu väntar bara slutfinalen som avgörs 9 juni i Sala. Resultat från Vtouren hittar ni här.

I Göteborg och i Ängelholm avgjordes de sista deltävlingar i säsongens Juniormasters. I Göteborg kom AIK:s Kevin Melin på en fin 3:e plats och i Ängelholm vann Oscar Sjögren, Turebergs BwK. Flera stockholmare i finalen som avgörs 16 juni i Skövde. Följ slutfinalen. 

Individuella SM går in i slutveckan och de sista starterna torsdag 30/5 är fullbokade. Det finns platser kvar både måndag, tisdag och onsdag så om ni vill ha möjligheten att spela en SM-final så passa på. Anmälan 

Imorgon avgörs finalen i säsongens sista mixtävling i Stockholm, Djungelskotten, på Sundbybergs Bowlinghall. Ni kan följa finalen här.

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link