Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Styrelsemötet

15 JAN 2010 10:59
Stockholms Bowlingförbund styrelse hade möte under torsdagskvällen. förutom en rapport från Handikappkommitténs verksamhet diskuterades även de nya licensavgifterna och de fem nya Steg 3 tränare som utbildar sig i distriktet.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2010 17:01

Licensavgifter
På Svenska Bowlingförbundets årsmöte beslutades om införande av en ny licensform vilket innebär en höjning av licensavgifterna. Styrelsen ska se över distriktets licensavgifter och kommer uppdatera med de nya avgifterna här på hemsidan. De nya avgifterna gäller from säsong 2009/2010 och kommer faktureras i juni 2010.


Tränare HKP
Handikappkommitténs ordförande Owe Karlsson gav en återkoppling på kommitténs arbete under säsongen. Bl.a. har Action Jubal genomförts med lyckat resultat och nöjda spelare. Owe Efterlyser tränare för funktionshindrade och styrelsen ska driva frågan mot Svenska Bowlingförbundet samt SISU för att se vilka möjligheter som finns att utöka befintliga tränarutbildningar med inriktning mot funktionshinder.


UPP-Riksdagen
UPP - Unga På Plats inbjuder till 2010 års UPP-riksdag 6-7mars. UPP-riksdagen är en utbildning för Sveriges unga Eldsjälar. Årets tema är "Bowlingkroppen". Är du intresserad av UPP-riksdagen, eller vet någon som du tror är väl lämpad för att närvara, hör av dig till Juniorkommittén This is a mailto link

100-års boken

Det är fortfarande ett antal föreningar som inte hämtat ut sin 100-år bok. Vi ber er snarast ta kontakt med kansliet och att boka en tid för att kvittera ut er bok.


Individuella DM
Det börjar bli hög tid att anmäla sig till individuella DM som har kval mellan 1/12-09 - 28/2-10. Individuella DM spelas fortfarande som ett kval inom klubben. Nytt är att ni själva lägger upp er start och rapporterar era resultat. På detta sätt kan ni direkt se vilka klubbar som deltagit och deras resultat. Mer information finns på www.dm.stbf.se

Skribent: Joy Ekengren


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Bowlorama, Uppköparvägen 1
120 44 Årsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link