Hoppa till sidans innehåll

3-manna finalsteg 1 och 2 avgjorda

02 FEB 2020 21:34
Stockholm har under flera år haft stor representation i antal lag i SM genom att vi får våra klubbar att ställa upp i vårt 3-manna DM. I helgen avgjordes finalsteg 1 och 2. Herrarna på Bowl-O-Rama och damerna spelade i Uppsala.
  • Uppdaterad: 02 FEB 2020 21:34

B-K Eva vann DM i år precis som förra säsongen. I helgen fick B-K Eva med två lag och BK Prime representera på damsidan. Här lyckade B-K Evas lag med Caroline Lagerlöf, Anneli Blomqvist och Lena Sulkanen allra bäst. Efter ett tufft finalspel så kämpade det röda laget till sig en 2:a plats inför finalsteg 3. Det är finalsteg 3 som spelas och sänds på TV i samband med SM-veckan. Denna gång avgörs detta i Boden. B-K Eva har ingen SM-titel så det kanske är dags nu. Vi gratulerar till den säkrade SM-medaljen och önskar stort lycka till i jakten på den ädlaste valören. 

På herrsidan var det hela fem lag med från Stockholm. Här var Stureby närmast att ta sig vidare bland de 12 främsta lagen som spelade matchspel under söndagen. Tyvärr räckte det inte riktigt ända fram och här får vi vänta på en ny framgång på 3-manna SM. Det enda guldet vi har i Stockholm är BK Trols från 1998. 

Här är alla resultat från helgens 3-manna SM. Finalsteg 3 avgörs i Boden den 28-29/3.

Mera om 3-manna SM på swebowl finns här. Damer Herrar 

Tack till B-K Eva för lånet av bild

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Bowlorama, Uppköparvägen 1
120 44 Årsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link