Hoppa till sidans innehåll

Eva-turneringen satsar igen

11 JAN 2020 17:41
Efter ett års uppehåll satsar arrangörsklubben B-K Eva på nytt. Tillsammans med en sponsor så vågar de tro på en ny era för tävlingen igen. Den 1 februari är det dags igen på Högdalens Bowlingpalatz.
  • Skapad: 11 JAN 2020 17:41

B-K Eva vill vara en klubb som visar vägen för damer som bowlar. Både som ett väl etablerat elitserielag och som tävlingsarrangör. På grund av ett lägre deltagarantal för ett par år sedan beslutade man att pausa 2019 för att ta nya tag. B-K Evas Emma Burman berättar: -Nu vi vill gärna lyfta dambowlingen och dra vårt strå till stacken. Vi bestämde oss för att ha tävlingen även om vi skulle gå back eftersom bowlingsverige behöver Damtävlingar...det får inte bli färre igen. Nu är det 3 st tillsammans med Origo och Olympia Ladies. 

Det kommer att presenteras flera nyheter i år och vi hoppas se många startande i Högdalen mellan 1-9 februari. Det kommer också att arrangeras klotseminarie med Dennis Eklund. 

Hammer EVA-turneringen är tillbaka efter ett års uppehåll. Nu finns det nyheter som 2st klotpriser i vardagsstarter, klot-och väskpriser i 2-manna tävlingen. Vi vill att alla ska känna att dem har en chans att ta sig vidare till final och har därför skapat flera nya genvägar där bland annat 2 st som är födda 1970 eller tidigare (50+), 2 st som är födda 2004 eller senare (under 16 år), 2 st som har ett hcp under 25. 3 st från early bird och 3 st från spurten tar sig vidare till final! Tävlingen pågår mellan 1-9 februari 2020 i Högdalen. 

Inbjudan

Anmälan

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Bowlorama, Uppköparvägen 1
120 44 Årsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link