Hoppa till sidans innehåll

Flera ger mycket mera

25 NOV 2019 14:58
FLERA GER MYCKET MERA är namnet på vår satsning på rekrytering och utveckling av vår ungdomsverksamhet. Vi ska rekrytera– vi ska få fler att spela – vi ska utbilda – vi ska utveckla ledare och utövare!
  • Skapad: 25 NOV 2019 14:58

För att nå Stockholms Bowlingförbunds målsättningar och verksamhetsplaner både långsiktiga och kortsiktiga tror vi att nyckeln ligger i att få fler ungdomar att vilja spela bowling. För att få en fungerande och hållbar ungdomsverksamhet så tror vi att det är viktigt att stöd och utbildning finns framförallt för ungdomsledarna som finns på plats nere i hallarna, då det är dessa som engagerar och finns där i största utsträckningen för barnen och ungdomarna.

Stockholms Bowlingförbund har kommit fram till tre nyckelområden för att lyckas öka antalet licensierade ungdomar under perioden 2019-2022.

  • Rekryteringspaketet med utbildning
  • Träningsutbudet
  • Tävlingsutbudet

Vi kommer att presentera mera nyheter kring tävlingsutbudet inom kort.

Utbildningsdelen är inledd. ETBF Level 1 genomförd, Att vara bowlingförälder genomförd, höstlägret genomfört och nya tillfällen för träff för Bowlingförälder och utövare kommer i december. 

En lite större nyhet i denna satsning är till hallar och föreningar som är igång med ungdomsverksamhet. Vi skickar ut vår verktygsväska som ska vara ett stöd i träningen för våra ungdomar. 

Koner Små

Koner stora

Rund platta mini

Lofthinder

Kvastskaft

Balansplatta

Hopprep

Pärm

För att få ta del av detta paket så kommer vi att ha en kravspecifikation som båda parter måste uppfylla. Paketet lånas ut till föreningen/hallen så länge de uppfyller de åtaganden som vi kommit överens om. 

Om ni är intresserad av att veta mera om detta så får ni gärna kontakta This is a mailto link för mera information. De föreningar som i fas 1 kommer få låna denna väska kommer att kontaktas inom kort. 

Skribent: Annika Kilander
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link