Hoppa till sidans innehåll

Säsongens Juniorleague är avgjord

29 APR 2019 23:17
Efter en lång säsong med totalt 22 matcher så segrade till slut Eagles 1 från Bålsta i säsongens Juniorleague. Ifjol kom de tvåa men i år var det deras tur att stå överst på pallen. Stort Grattis
  • Uppdaterad: 29 APR 2019 23:17

Eagles lyckades vinna 3 av sina 4 matcher i sista omgången och plockade därmed de poäng som behövdes för att i år hamna högst upp i tabellen. Rosen 2 förlorade ett par matcher knappt och slutade på en andra plats knappt före Stånga som landade på samma poäng men med något sämre diff. En jämn slutomgång och en jämn tabell gjorde att toppen skiftade en del mellan omgångarna. Sluttabellen

Det var en mycket jämn tabell efter så många matcher och vi har fått se många duktiga ungdomar i alla lagen. Jättekul att se en del nya lag i ligan och efter drygt 20 år så har det passerat många unga bowlare i denna liga. Det hoppas vi kommer att fortsätta många år till. 

 

Juniorkommittén har ordet: "Jag vill först av allt tacka alla deltagare, ledare, föräldrar, ja alla som varit med och stöttat och tittat på Junior League under säsongen. Tack till alla bowlinghallar med personal.
Det har varit väldigt skoj att se hur roligt ungdomarna/juniorerna har när de spelar. Nu startar planeringen inför nästa säsong och anmälningarna kommer ut så tidigt som möjligt.

Tack för denna säsong.
Vavva Gimhag juniorkommitten"

 

Skribent: JK/Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Bowlorama, Uppköparvägen 1
120 44 Årsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link