Hoppa till sidans innehåll

B-K Eva Distriktsmästare

28 NOV 2019 22:27
På onsdagskvällen avgjordes damernas DM-final i 3-manna och finalen i B-klassen. 3 platser till SM stod på spel i A-klassen och DM-medaljer i B-klassen.
  • Uppdaterad: 28 NOV 2019 22:27

En spännande afton med Stockholms bästa 3-mannalag i damklassen och i B-klassen. I B-klassen blev det tre damlag och ett herrlag som spelade final. Efter en fin spurt av Sollentuna så var det till sist dom som knep guldet. De försvarade sin titel från förra säsongen och i år representerades Sollentuna BwK av Annette Hofvander, Hélène Segolsson och Linda Sundin. Grattis till guldet! Silver till Täby BwK med Cecilia Olofsson, Emma Franzén och Lillan K Nedermo. Bronsmedaljer till Hammarbys lag med Jenny Sundström, Mia Johansson, Regina Siverling och Tanja Sundström.

Damernas finalspel bjöd på matcher där många avgjordes med knapp marginal i slutrutorna och alla plockade poäng av varandra. Det blev till sist en avgörande match om guldet i sista omgången mellan B-K Eva och BK Prime. Här visade elitserielaget Eva att de ville försvara sin titel från ifjol och vi gratulerar B-K Eva med Anneli Blomqvist, Lena Sulkanen och Caroline Lagerlöf till segern i damernas 3-manna DM. Tvåa kom den nystartade klubben BK Prime Sthlm där Helene Fischbach, Annika Kilander och Cicci Modh representerade. När finalen var färdigspelad så hade tre lag hamnat på lika många matchpoäng på en delad tredje plats.Enligt reglerna skulle då inbördes möte avgöra. Här visade det sig att B-K Eva, lag Burman tog bronspengen, då de plockat flest poäng inbördes mot de båda lagen från Sundbybergs IK. Bronslaget bestod av med Emma Burman, Evelina Andersin och Linnea Rundgren. Grattis till finalplatserna i SM som spelas 1-2/2 i Uppsala.

Resultat

.

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link