Hoppa till sidans innehåll

Mycket på gång i november och december

30 OKT 2019 23:55
Idag inleddes 3-manna DM på Eklunds Bowling i Väsby. Hoppas alla passar på att spela den roliga spelformen Bakers och tar chansen att vinna en SM-plats.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2019 23:55

Våra DM-tävlingar inleds nu med 3-manna. Mix-DM startar 16/12. Håll koll på resultaten och anmäl er på DM-sajten. Snart är det november och drygt två månader har gått av säsongen 19/20. Det har hunnit hända en hel del och nu är vi inne i en intensiv period med tävlingar, utbildningar, läger och mycket annat spännande. Hoppas ni hänger med på allt kul som händer. 

Saknar ni vårt nyhetsbrev? Hör av dig till This is a mailto link så får ni också ta del av vad som händer i Stockholmsbowlingen. 

Om ni har juniorer i er förening så introducera dom gärna i vår instegstävling Stockholm Junior Challenger Grand Prix som vi arrangerat över 20 år nu. Läs mera på anmälningssidan. Föräldrar som är intresserade av bowling, hur de kan vara ett stöd för sina barn och hur de kanske kan bli ledare inom bowlingen. Ni får inte missa vår "Att vara bowlingförälder" som genomförs igen den 9/12. Är du född 1999 eller senare och vill utvecklas som bowlare? Anmäl dig till StBf:s decemberträning den 16/12. 

Vill ni skapa aktiviteter som leder till rekrytering, vill ni arrangera läger, träningskvällar och liknande för att locka flera till sporten bowling. Vill ni äntligen komma igång med er ungdomsverksamhet. Vi hjälper gärna till. Hör av er till This is a mailto link

Ha nu ett skönt uppehåll och träna och tävla väl.

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link