Hoppa till sidans innehåll

Positiva nyheter från Gullmarsplan

15 NOV 2019 11:52
New Bowl Center Gullmarsplan satsar på bowling under lunchrasterna för ungdomar/elever och en ny hallförening – Satsningar som gett mersmak!
  • Uppdaterad: 15 NOV 2019 11:52

Lunch+Bowling = Sant
Genom att satsa på lunch + bowling så har bowlingen i Enskedehallen, New Bowl Center Gullmarsplan, blivit en plats som elever från Värmdö gymnasium väljer att besöka under sina luncher och raster. Främsta orsaken till att eleverna hittat dit, är att hallen sedan september månad erbjuder eleverna att äta lunch på sitt matkort i bowlingens restaurang. För en reducerad peng erbjuder även bowlinghallen eleverna att kombinera sin lunch med bowlingspel. En situation som visat sig att alla tjänar på! Fler elever har fått upp intresset för bowlingen nu än jämfört med tidigare år, några så pass att de redan börjat tävla i hallens husliga.

Hallförening
Under samma tidsperiod har hallen även startat en ny hallförening. Satsningen med föreningen görs för att lättare fånga upp nya bowlare och knyta samman husligaspelare, korpspelare, stammisarna och för att lättare få in nya bowlare till bowlingsporten och till hallen. Satsningen har visat sig lyckosam, då föreningen redan efter 5 veckor nådde 100 strecket med medlemmar.

Den långsiktiga idén är att föreningen ska fungera som plattform och kommunikationsmedel gentemot hallens spelare och medlemmar. Föreningen kommer, i hallens anda, erbjuda diverse produkter såsom till exempel träningar, event, utmaningar och anmälningar till tävlingar, bland annat via bowlingappen Lanetalk.

Gymnasiemästerskap
I samarbete med Stockholms Bowlingförbund kommer hallen även att genomföra ett gymnasiemästerskap på Gullmarsplan under våren 2020. Förbundet och hallen hoppas att detta ska leda till att vi kan visa upp bowlingsporten för flera gymnasieskolor och gymnasieelever och så småningom locka fler ungdomar till bowlingsporten.

Nya intressanta lösningar för nya intresserade bowlare.

Satsningen har fått uppmärksamhet i lokalpressen också. Jättekul. Här kan ni läsa artikeln.

#bowlappétite

Skribent: Annika Kilander/Christopher Nylén
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link