Hoppa till sidans innehåll

Tuffa derbymatcher i Högdalen

14 NOV 2019 10:55
Omgång 8 blir en spännande omgång, lite extra kryddat på Högdalens Bowlingpalatz där det spelas 4 derbymatcher under lördagen.
  • Uppdaterad: 14 NOV 2019 10:55

Först ut är matchen i Div 3 Ö Svealand mellan 5:an resp. 6:an i grupp A. Både United BC och FoC Farsta har varsin vinst hittills under säsongen. Kommer nåt av lagen att få inkassera ytterligare en tvåpoängare?

Om man inte har möjlighet att vara i hallen vid 10.00 så är det en dammatch klockan 12.00. Sollentuna kommer på besök för att ta sig an B-K Eva F. I tabellen i Norra Allsvenskan hittar vi B-K Eva strax före Sollentuna, båda lagen med två vinster än så länge. En viktig match i streckstriden i nedre regionen av tabellen.

Sturebys F1-lag spelade i Allsvenskan förra säsongen, nu hittar vi laget i Div 1 Södra Svealand och får kampera ihop med det anrika laget BK Amiki. Just i denna får de fajtas mot varandra. Stureby har inlett säsongen med 5 vinster och 2 förluster, just nu på en 1:a plats i grupp C. Amiki har 2 vinster, 3 förluster och 2 oavgjorda hittills. Placeringen är 4:a i tabellen men det är jämnt och om de vill haka på i toppstriden så känns denna match extra viktig och givetvis alltid speciellt med en derbymatch. 

Avslutningsvis så följer en derbymatch i Div 2 Södra Svealand. Här möts Sturebys F2 och Aftonbladet. I grupp C hittar vi båda dessa lag och Aftonbladet ligger 2:a med 12 inspelade poäng och Stureby skuggar strax efter med 10p och en fjärde placering. 

Lita på att det kommer bli många spännande matcher i Palatzet denna lördag. Välkomna till en härlig bowlingfest i Stockholm!

Högdalens Bowlingpalatz

Skribent: Kansliet
Epost: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Ankdammsgatan 24B
171 43 Solna

Kontakt:
Tel: +468983445
E-post: This is a mailto link