Hoppa till sidans innehåll

Seriespelsinfo


På dessa sidor hittar ni lite smått och gott om seriespelet. Under Resultat & Tabeller till vänster finns direktlänkar till alla serier i BITS innehållandes Stockholmslag. 

Flytt av match under pågående säsong sköts av förening eller hall och meddelas alltid via följande formulär(länk till swebowl).

Välkomna till Stockholmsligan 2020/2021 Föreningar med lag i både Nationella serien och i Stockholmsligan behöver inte ta hänsyn till F-lagsregler i distriktsserien. Ligan är rak med 8-12 lag per serie i dubbel- eller trippelmöten. (I vanliga fall sker upp-/nedflyttning av de två bästa respektive sämsta lagen i divisionen sker inför ny säsong). Dock så ser serieindelning likadan ut som inför seriestarten 19/20 pga att vi avslutade säsongen i förtid.

I de två högsta divisionerna, Stockholmsligan 1 och 11, spelas slutspel efter att grundserien av avslutad. Serieansvarig har rätt att ändra serieindelningen, att lägga en match per omgång såväl som dubbelmatcher samt att tidsätta matcher på vardagkvällar. Antalet divisioner kan ändras beroende på hur många lag som anmäler sig. 

Stockholmsligan spelas inom distriktet med dispens för lag från närliggande orter såsom till exempel Södertälje, Norrtälje, Uppsala och Bålsta (endast 4-manna).

Serien tillåter både herrlag, damlag och mixade lag!

Stockholmsligan tillämpar generellt samma regler som SvBF gör vid seriespel, alltså i enlighet med Blå Boken. Då serien är godkänd av SvBF är den kopplad till ranking-systemet och genererar rankingpoäng för de som spelar. A- eller B-licens krävs.

Information

Serieanmälningsblankett

 

Uppdaterad: 25 JUN 2018 14:05


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Bowlorama, Uppköparvägen 1
120 44 Årsta

Kontakt:
Tel: 08983445
E-post: This is a mailto link