Hoppa till sidans innehåll

Junior & Ungdom


Säsongen 22/23

Vi kommer att satsa mer resurser än någonsin och vi vill verkligen utveckla ungdomsverksamheten inom Stockholmsbowlingen. Vi är en mindre arbetsgrupp som just nu planerar detaljer kring de fastslagna aktiviteterna som beslutades i Verksamhetsplanen.

Vi kommer också vilja ha ett engagemang från alla klubbar och hallar som har ungdomsverksamhet inom Stockholmsbowlingen. Vi tror att om vi är flera som samarbetar så kommer vi att nå flera och kunna skapa utveckling snabbare. Med de resurser som finns och med den grunden som lagts under många år så känns det verkligen spännande och fantastiskt roligt att ta sig an den här utmaningen. Tillsammans kommer vi fortsätta göra ett superbra arbete som leder till en hållbar, attraktiv och givande ungdomverksamhet för bowlingen i Stockholm. 

Vi kommer att arbeta med Ung Bowling Tävling och Ung Bowling Utbildning där de olika aktiviteterna får ta plats och utvecklas. 

Saknar ni något här? Maila oss: This is a mailto link 

Har ni tips på tävlingar, information som ni gärna vill ha på denna sida eller vill vara delaktig i vårt junior- och ungdomssamarbete? Hör då av dig till This is a mailto link så återkommer vi till er. 

 

 

Uppdaterad: 21 NOV 2020 13:07 Skribent: Junior & Ungdom
E-post: This is a mailto link


Köp boken i din bowlinghall

 

BörjaBowla.se
 
 
 
SBHF.se
 
  
Vill du ha våra mailutskick?
Klicka här eller maila till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Stockholms Bowlingförbund
Bowlorama, Uppköparvägen 1
120 44 Årsta

Kontakt:
Tel: 08983445
E-post: This is a mailto link