Årsmötet avklarat

Marvin Semakala från Stockholm Västra IFFF belönades med utmärkelsen, Årets Eldsjäl när årsmötet avhölls den 9 juni på Bowl-O-rama

16 föreningar deltog på vårt årsmöte som inleddes med den traditionella prisutdelningen.

Förutom Marvin som förärades med ett diplom och ett stipendium, fick alla medlemmar som slagit sin första 300-ing för säsongen varsitt diplom och en 300-nål. Alla seriesegrare belönades också med en plakett för deras fina insatser i den gångna säsongens seriespel.

De juniorer som under säsongen eller den kommande säsongen ska representera Svenska Landslaget fick också ett stipendium. Vi hoppas på fler fina framgångar för våra juniorer den kommande säsongen. Grattis säger vi till Tilde Eliasson, B-K Eva, Alex Joki, Stureby BK, Nicole Layrisse, Sundbybergs IK, Robin Noberg, Sundbybergs IK och Alvin Kvarnström, AIK.

Efter de obligatoriska delarna under ett årsmöte så valdes självklart  också en ny styrelse inför kommande säsong när Stockholms Bowlingförbund ska göra en rekordsatsning tillsammans med föreningar och medlemmar. I samband med detta så avtackades också fantastiska Vavva Gimhag som kommer fortsätta arbetet med ungdomarna och juniorerna. Vavva har tillfört massor i sitt arbete i styrelsen under många år. Vi är glad för att hon arbetar vidare med våra juniortävlingar som vuxit under året. 

Så här ser styrelsen inför kommande säsong ut:

Ordf. Ian Robinson, AIK

Vice ordf. Annika Kilander, BK Prime

Kassör. Rolf Lindberg, AIK

Sekretarare. Gert Sundin, AIK

Ledamöter. Michael Lindquist, Sigma, Henrik Hedlycke, Rudbeck och Henrik Östlund, MP

Vi ser fram emot en ny spännande säsong med större satsningar än på mycket länge.

Motivering till utmärkelsen Årets Eldsjäl:

För ett framgångsrikt och uppskattat arbete med föreningen Stockholm Västra IFFF. En förening som satsar stort på att skapa aktiviteter för barn och ungdomar med funktionsvariationer. Marvin startade denna grupp helt på egen hand och har sedan dess byggt upp en fantastisk verksamhet där alla är välkomna. Han får alla att se möjligheter och ingenting är omöjligt för Marvin som är en riktig eldsjäl som brinner för föreningen, alla medlemmar och för bowlingen som en betydande del i mångas liv.